image

Kropps-behandling

PaketsBehandling

1. Aroma inpackning 60 min.

En skön avslappnande behandling för dig som har muskelvärk eller behöver varva ner. Du smörjs in med en härlig blandning av body lotion som fuktar din hud och en cirkulationsökande kroppsolja med eterisk lavendel, citrongräs, enbär och rosmarin som ökar cirkulationen och lindrar muskelvärk,  för att sedan packas in i värmeduk. Under tiden du vilar i inpackningen får du en skön ansiktsrengöring med ansiktsmask och ansiktsmassage.


2. Harmoni

 60 min.

En kombination av lättare avslappningsmassage och kroppsinpacknig. Behandlingen har en harmoniserande, avslappnande effekt. Du får först en skön avslappningsmassage med lavendelolja, därefter packas du in i värmeduk och får samtidigt en ansiktsrengöring med ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen passar dig som är stressad, behöver varva ner eller har besvär av värk i muskler och leder.  


 
3. Papaya Body Dream

 60 min.

En riktigt ”dunderkur” för din hud. Papaya är en enzympeeling som varsamt löser upp döda hudceller, förbättrar microcirkulation, och gör huden mjukare än någonsin. Du blir först inpackad i papayapeeling samtidigt med en ansiktsbehandling med papaya. Därefter scrubbas din hud med Bodyscrub. Behandlingen avslutas med en lättare massage med bodylotion.


 

2. Happy mothers  med ansiktsbehandling  60, 80 min.

En skön helkroppsbehandling som 80 min avslutas med ansiktsbehandling, behandlingen passar perfekt efter graviditeten. Behandlingen störker, stramar upp och gör huden len och mjuk. Produkterna är bra mot eventuella hudbristningar som uppkommit. De eteriska oljorna lindrar och lugnar huden, stimulerar till cellförnyelse och förebygger brustna blodkärl. Behandlingen börjar med en bodyscrub, följt av en lätt mjuk massage. Behandling avslutas med en skön ansiktsbehandling med produkter som passar din hudtyp. För att avslutas med en insmörjning med olja.

3. Sköna fötter 60 min

Sköt om dina fötter så mår du bra i hela kroppen! Denna behandling passar alla. Genom att behandla fötterna påverkas hela kroppen. Behandlingen är avstressande och välgörande, både för trötta, ömma fötter och för sinnet. Behandlingen börjar med ett avslappnande mjölkbad för fötterna, följt av en härlig fotscrub som sätter fart på cirkulationen och tar bort döda hudceller. Efter detta får dina fötter en välgörande, djupgående fotmassage. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotmask följt av fotkräm. Ett utmärkt val om du ej vill ha en kroppsbehandling, men ändå slappna av och ta hand om dig.

4. Massagespecial med ansiktsbehandling 120 min.

Valfri massage 80 min och ansiktsbehandling 40 min. För dig som vill boka en längre behandling men vill välja att börja med hawaii, aroma eller svensk klassisk massage 80 min. Välj den behandling du helst vill proba på. Efter kroppsbehandlingen väntar en skön avslappnande ansiktsbehandling med produkter som passar din hudtyp.

5. Massagespecial med fotbehandling 120 min.

Valfri massage 80 min och fotbehandling 40 min. För dig som vill boka en längre behandling men vill börja med en skön fotbehandling på 40 min. Efter fotbehandlingen får du välja mellan Hawaii, aroma eller svensk klassisk helkroppsmassage 80 minuter.

6. Helrenovering 120 min.

Bodyscrub utan dusch och valfri massage. Unna dig en riktig helrenovering. Denna behandling gör dig till en ny människa, både invändigt och utvändigt!  Börja din helrenovering med en skön bodyscrub, där bodyscrub rensar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Välj sedan en helkroppsmassage, välj mellan thai royal oil massage, aromamassage, hawaii massage eller svensk klassisk massage. Massage avslutas med en skön ansiktsmassage. När du väljer en längre behandling ger du verkligen dig själv möjlighet att slappna av ordenligt, både kroppsligt och mentalt. Passar alla, speciellt om du har haft det mycket omkring dig och vill bli ordentligt ompysslad, och få en riktigt dujp behandling.
 
7. Suya Lux  120 min.

Välj av de behandlingar och produkter som finns på behandlingsmenyn och sätt ihop din egen spabehandling.  Du kan på detta sätt skapa en behandling som passar dina egna behov ifråga om behandlingsprodukter, hudtyp, problem och önskemål. Detta behandlingsalternativ passar utmärkt för dig som varit på Suya förut och provat på någon behandling och vill skapa din egen variant. Behandlingalternativet passar även utmärkt om det ska ges bort som gåva, då vi på Suya hjälper kunden genom samtal att hitta rätt.
 

Pris 2018

60 min 620:-
80 min 800:-
120 min 1180:-
Alla priser är inklusive moms