image

MASSAGE-Behandlingar

Jag erbjuder en mängd behandlingar som passar varje person och sinnesstämning.

1. Massage & Reflexologi 60, 80, 120 min.

Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör ett mycket kraftfullt verktyg.

2. Svensk klassisk massage & Bindväv massage 60, 80 min

För dig som vill ha lite hårdare massage. Passar om du har problem med värk och stelhet i musklerna. Massagen går djupt ner i musklerna, mjukar upp och ökar cirkulationen. Välj mellen ryggmassage eller benmassage för 40 min. Eller en kraftfull massage på baksidan av kroppen 60 min. Eller en kraftfull massage på hela kroppen för 80 min eller 120 min.

3. Aroma Massage 60, 80 min

En mycket lätt, mjuk, stillsam och avslappnande helkroppsmassage där du får välja mellan en avslappnande och en energigivande olja. De eteriska oljorna påverkar dig både genom lukt och genom huden. Passar dig med svår värk eller du som behöver slappna av.

4. Lomi-Lomi, Hawaiiansk massage 60, 80 min

Denna massage har sitt ursprung i en flera tusenårig tradition från den polynesiska övärlden. Lomi-Lomi betyder krama, knåda. Vågornas rörelser och ljud har format de speciella massagegreppen, som gör så att man flyter med, glider med och upplevelsen blir väldigt avslappnande.  Massagen påverkar dig både fysiskt och psykiskt. Den balanserar chakrasystemet och påverkar det endokrina systemet. Passar alla, men speciellt dig som behöver släppa stress och varva ner.   

5. Thai Massage 60, 80, 120 min.

Thaimassage är en massageform som kan liknas vid passiv yoga. Massören sträcker ut, töjer och masserar din kropp. På detta sätt öppnas ditt energiflöde upp och blockeringar löses upp. Massagen utförs med mjukhet, rytm och flöde. Vid thaimassage är man fullt påklädd under behandlingen. Tänk på att ta på dig mjuka kläder. Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörligare än tidigare.

 

Pris 2018

60 min 620:-
80 min 800:-
120 min 1180:-
Alla priser är inklusive moms